Základní škola a mateřská škola Tadeáše Haenkeho Chřibská,příspěvková organizace
Drobečková navigace

Úvod > O škole > Aktuality > Logopedická prevence v MŠ

Logopedická prevence v MŠ



Datum konání:
1.2.2016

Individuální logopedická prevence v mateřské škole probíhá v kabinetu logopedické preventistky, tedy v budově základní školy. Pomocí her, obrázkových materiálů a dalších pomůcek vhodných pro rozvoj komunikačních schopností se zaměřujeme na individuální zlepšení řečového projevu ve všech jeho jazykových rovinách. Děti si většinou zveme po dvojicích, máme pro ně připravenou krátkou motivační pohádku, ve které se zaměřujeme na problematické hlásky.                                                                                    (mn)

Od února 2016 zintenzivňujeme logopedickou prevenci, a to pravidelně – každou středu od 7:00 hodin do 8:00 hodin. Prosíme rodiče, aby přiváděli své děti (kterých se týká) včas do MŠ. Začínáme již ve středu 3. února ve třídě „Koťátek“.                                                                                                       (hs)

Nadále také pokračujeme ve spolupráci s SPC Děčín – pobočka Rumburk. Další návštěva paní logopedky Mgr. Doleželové proběhne 21. dubna 2016.        (jk)