Základní škola a mateřská škola Tadeáše Haenkeho Chřibská,příspěvková organizace
Drobečková navigace

Úvod > O škole > Aktuality > Fotbalový turnaj Mc Donald´s Cup 2014/2015

Fotbalový turnaj Mc Donald´s Cup 2014/2015



Datum konání:
23.4.2015

Dne 23. dubna 2015 se na fotbalovém hřišti ve Chřibské konalo okrskové kolo fotbalového turnaje Mc Donald´s Cupu kategorie „B“ tj. žáci IV. – V. tř. / roč. 2005, 2004, 2003 /.

Družstvo ZŠ a MŠ T. Haenkeho tvořili: Pavel Šamko, Filip Pospíšil, Lukáš Brzák, Vojtěch Šorčík, Vít Baláž, Adam Petrik, Jakub Andrla, Lucie Zelená, Dominik Šindelář a Miroslav Hejný. Družstvo na okresní kolo nepostoupilo a z turnaje si odneslo 7. místo.

Dne 30. dubna 2015 přivítalo fotbalové hřiště ve Chřibské menší hráče okrskového kola

Mc Donald´s Cupu a to kategorie „A“ tj. žáci I. – III. tř. / roč. 2008, 2007, 2006, 2005 /.

Družstvo ZŠ a MŠ T. Haenkeho tvořili: Radim Kunc, Dan Rajtr, Marek Ferenc, Pavel Šamko, Filip Pospíšil, Lukáš Brzák, Michal Papoušek, Vít Baláž, Adam Petrik a Miroslav Hejný. Družstvo bojovalo o prvenství na okrskovém kole, ale remíza posledního zápasu rozhodla o umístění ZŠ a MŠ T. Haenkeho na 2. místě a následném postupu do okresního kola v Markvarticích.

Ve Volném dnu ředitele školy se někteří žáci kategorie „A“ sešli, aby bojovali o umístění na okresním kole v Markvarticích, které proběhlo dne 6. května 2015. Tým nastoupil v osmi členné sestavě a neměl možnost střídání. To způsobilo únavu a na bronz, který byl nadosah, jsme nedosáhli. Bodová vyrovnanost týmů posunula naše družstvo na 6. místo. Ocenění nejlepšího brankaře turnaje Okrskového kola Mc Donald´s Cupu v Markvarticích si odnesl Filip Pospíšil. Za pomoc s přípravou turnajů děkujeme chlapcům devátého ročníku. Velké poděkování patří Dominikovi Veselskému, který se velice zodpovědně staral o družstvo mladších žáků kategorie „A“. (LJ)